Ny kategori i sjaloteket!

Innehållet i sjaloteket förändras och växer!

Nu har jag lagt in ytterligare selar i sjaloteket och snart kommer några av sjalarna bytas ut. Då det tillkommit flera selar har jag behövt förändra upplägget lite och därför skapat ytterligare en sida där du hittar selar som passar barn: Toddler till Preschool. Hoppas detta ska göra det lite enklare att hitta en sele för dig som vill bära ditt större barn och nu till sommaren bara behöver hyra en för någon veckas semester ☀️

Det senaste att läggas till är LennyLamb Preschool, en sele som går att använda från ca stl 86 upp till stl 122. Jag har testat att bära min 5,5åring i den selen och det har funkat jättebra!

Kvinnan bär en 5åring på ryggen i turkos bärsele av märket LennyLamb

Vill du tipsa mig om bärdon att köpa in till sjaloteket, skicka gärna ett mail till mig: angelica@barabarncoach.se