Tipsar

GOS – butik i Göteborg

Mysig butik i Göteborg som är specialiserade på bärdon. Kunnig personal som hjälper till att hitta rätt bland deras många bärsjalar, ringsjalar och bärselar. Letar du efter en present till någon som älskar bärande kan du även hitta smarta ”tillbehör” som pill-halsband, sjalringar och benvärmare till babyn.

Leksaksbiblioteket i Majorna

Leksaksbiblioteket vill erbjuda giftfri, jämställd och jämnlik lek för alla. Hos dem kan du låna leksaker och vara del i en hållbar utveckling.

 

Tillverkare och designers

ISARA 

Isara tillverkar sjalar, ringsjalar, selar och bärskydd. Isara förknippas starkast med deras sele Isara the ONE som fungerar från nyfödd till toddler+. Tillsammans med ISARA har jag möjlighet att erbjuda rabatter som ni kan ange vid utcheckning:
BLOOM40_bara ger 40% på alla bärdon i tyget Bloom
BREEZE30_bara ger 30% på Marine life breeze
22ISARA_10all ger 10% på allt

Weaverbirds – fair-trade, local cotton

Hos Weaverbirds kan du hitta bärsjalar, ringsjalar och halsdukar som är handvävda i Uganda och tillverkade av lokalproducerad bomull, som förädlas och färgas i Uganda. Hela tillverkningsprocessen är spårbar och med en hantering som utgår från att göra liten miljöpåverkan och värna om de som odlar bomullen och de som väver sjalen. Weaverbirds är engagerade i flera sociala projekt i Uganda och garanterar lön till den som väver sjalen.